Wat?

SportMed for Gyms koppelt de kracht van de digitale wereld aan de expertise van de physical trainer waardoor je klanten genieten van een tot nu toe ongekend kwaliteitsniveau op het vlak van de begeleiding en dit zowel binnen als buiten je trainingslocatie. SportMed for Gyms kan als totaalconcept of per onderdeel worden geïmplementeerd.

Voor wie?

SportMed for Gyms biedt een enorme meerwaarde aan elke fitnessclub, personal trainer, fitness boutique, fysiopraktijk of andere partij die actief is in fysieke begeleiding en/of coaching in het algemeen, ongeacht omvang of grootte, die nog een extra kwaliteitsdimensie wil toevoegen aan haar dienstverlening.

Waarom?

De fitnessmarkt ondergaat momenteel een technologische rollercoaster en het aanbod van hoogtechnologisch aangestuurde apparatuur groeit zienderogen. Dit zet veel eigenaars van trainingslocaties voor een dilemma, want aan alles hang een prijskaartje en de investeringen rijzen wel eens de pan uit. Met SportMed for Gyms blijft technologie betaalbaar en is een maximale return on investment gegarandeerd.