Keep it simple, want eenvoud werkt!

Eén systeem voor alles

Met SportMed for Gyms coördineer je alles vanuit één applicatie. Software, hardware en apps communiceren allemaal met dezelfde cloudbased database, waarin je uiteraard over een eigen domein beschikt. Op die manier volg je klanten op van waar je wil. Gedaan met verschillende applicaties en databases om je informatie in op te slaan.

Merk- en apparatuur onafhankelijk

SportMed for Gyms is niet aan een specifiek merk gebonden en kan met nagenoeg alle cardio-, kracht-, alsook functional trainer (Cross Over, Pully, ...) apparatuur worden gecombineerd. Je kan dus trouw blijven aan, of kiezen voor, de leveranciers van jouw voorkeur. SportMed for Gyms werkt ook voor groepslessen.

Wetenschappelijk onderbouwd

SportMed for Gyms maakt enkel gebruik van wetenschappelijk gefundeerde methodes. Zo integreerden we de, nog steeds ongeëvenaarde, SportMed methode voor cardiotraining, die werd aangevuld met een nieuw concept voor krachtraining. Hiermee verzeker je de geloofwaardigheid van je dienstverlening.

Geen investering nodig in nieuwe apparatuur

Omdat SportMed for Gyms niet merk gebonden is en op nagenoeg alle apparatuur kan worden opgebouwd, upgraden we gewoon je bestaande toestellenpark en doe je een make over van je trainingslocatie, zonder overbodige investeringen te moeten doen.

Unieke huurformule maakt het financieel haalbaar

Aankopen is uiteraard een optie maar met de unieke huurformule is slechts een minimaal startbudget nodig en ligt SportMed for Gyms binnen het bereik van elke fitnessclub, fitness boutique, fysiopraktijk, personal trainer, ... . Op die manier kan in de toekomst flexibel worden omgegaan met nieuwe updates en/of upgrades van zowel software als hardware.

Onbeperkte mogelijkheden

Met SportMed for Gyms geef je klanten de mogelijkheid om zowel binnen als buiten de club actief te zijn terwijl ze steeds begeleid en opgevolgd worden door de physical trainer. Met de beschikbare registratietools en het unieke beloningssysteem realiseer je vervolgens een ongekende klantenbinding, ongeacht of de klant de trainingslocatie bezoekt of niet.